1
120 x 90
2
728 x 90
3
120 x 90

S-a lansat ZOO.RO

data: 22.06.2012   |   vizualizari: 7453 vizualizari

Sambata, 23 Iunie 2012, s-a lansat site-ul ZOO.RO, un site pentru toti iubitorii de animale, mici si mari, parinti si copii, dar si despre cei care le ingrijesc cand sunt bolnave, despre cei care produc mancare pentru animalute si despre cei care le gazduiesc in magazine specializate si nu numai.

ZOO.RO este o noutate in materie de site-uri din Romania, are un design inovator si contine cele mai noi si interesante informatii despre toate animalele pamantului. Pe ZOO.RO puteti gasi informatii despre cresterea si ingrijirea unui animal de companie, anunturi cu animale, jocuri simpatice si educative, poze si filmulete haioase cu animale. Contine un meniu adaptat copiilor care include materiale educative, teste de cultura generala si o sectiune de socializare intre iubitorii de animale in care pot face schimb de informatii si fotografii cu animalele preferate. De asemenea, site-ul ZOO.ro va fi si un loc unde vor aparea informatii despre campaniile noastre de ajutorare a animalelor fara stapan (unul dintre obiectivele noastre este sa strangem hrana pentru adaposturile de catelusi si pisici din Romania) si chiar un loc unde cei care doresc pot contribui cu povestea animalutului lor preferat.

Relatia om-animal sprijina cresterea armonioasa a copiilor, constituie cea mai ieftina forma de terapie, atat pentru cei mari, cat si pentru cei mici si ne aduce la valorile noastre fundamentale, printre care se numara dragostea, curajul, optimismul si loialitatea, valori pe care tindem sa le uitam intr-o lume dominata de materialism si individualitate.

Site-ul ZOO.RO va fi un element de educatie si responsabilizare pentru copii, mai ales pentru cei care vor "adopta" unele dintre premiile oferite de organizatori: animalute care, desi nu au viata, cu grija si dedicare pot creste si pot sa ii bucure pe prietenii lor mai mari si pot, in timp, sa ii convinga ca sunt apti de a deveni prietenii si protectorii unui catelus, al unei pisici sau al unui papagal.

Un alt lucru pe care si-l propune site-ul ZOO.RO este sa creeze o alta relatie intre parinti si copii - primii vor putea fi siguri ca cei mici se afla pe un domeniu prietenos lor, o comunitate unde toti copiii se aduna pentru ca iubesc animalele si unde parintii pot afla mai usor dorintele copiilor, pot gasi strategii de a se apropia de acestia sau chiar subiecte comune de discutie.

Compania unui animal este intotdeauna benefica - cu toate ca nu vorbim aceeasi limba, avem acelasi grai - al iubirii neconditionate, iar dragostea animalutului preferat este intotdeauna nepretuita.

ZOO.RO promoveaza protectia animalelor, educatia copiilor si respectul pentru necuvantatoare. Este un proiect care isi propune sa fie activ prin implicarea si organizarea diferitelor evenimente cu animale. Printre proiectele de viitor ale site-ului ZOO.RO se numara : voluntariatul cu copii si adolescenti la adaposturile de animale.

Va asteptam sa intrati in adevarata lume a animalelor!

 

Autor: Melania Coman

Comentarii:

1 comentariu

Gravatar
bbv_040270    |   15.03.2013
ESTE F BINE CA SE MAI SENSIBILIZEAZA LUMEA CU PRIVIRE LA ANIMALE CA PREA FACEM..... RELE

Comenteaza articolul

Adresa dvs. de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate *
  • mail-share.png
Intreaba medicul veterinar

Evenimente din lumea animalelor


Cat de multe lucruri stii despre pisica ta?

Cat de multe lucruri stii despre pisica ta?

Cand a aparut pisica domestica?

Cat de multe lucruri stii despre pisica ta?

Cand toarce o pisica?

Cat de multe lucruri stii despre pisica ta?

Cum isi aratau vechii greci durerea la decesul unei pisici?

Cat de multe lucruri stii despre pisica ta?

Ce inseamna atunci cand coada unei pisici se misca dintr-o parte in alta?

Cat de multe lucruri stii despre pisica ta?

Ce este special la pisicile care traiesc la Muzeul Ernest Hemingway din Florida?

Cat de multe lucruri stii despre pisica ta?

Psicile calico sunt de obicei...

urmatoarea intrebare
vezi rezultatul
Animax
Feedback Zoo.ro
Inchide fereastra