1
120 x 90
2
728 x 90
3
120 x 90
vezi spatii publicitare
Cu ce te putem ajuta

Zoo.ro te ajuta sa afli toate informatiile de care ai nevoie pentru a gasi animalul preferat si pentru a-l creste. 

Zoo.ro vine in ajutorul prietenilor sai si isi doreste ca timpul petrecut pe site sa fie cat mai placut. Aici, prietenii animalelor vor gasi articole educative si sfaturi pentru toate persoanele care detin animale de companie.

Zoo.ro s-a gansit la toti prietenii care ajung pe site si carora le-a pregatit materiale utile. Astfel, sectiunea Animale de companie contine articole despre rasele de animale de companie, informatii despre istoricul unei rase, mediul de viata, hrana, ingrijire sau reproducere. 

Sectiunea Animale domestice cuprinde articole despre animalele care se gasesc in gospodariile oamenilor. Iubitorii de animale vor gasi pe site informatii despre cresterea si ingrijirea animalelor de curte. 

O alta sectiune interesanta a site-ului zoo.ro este cea de Animale salbatice, unde cei intersati sunt invitati sa exploreze minunata si infinita lume a animalelor salbatice. Pe aceasta sectiune se regasesc articole despre animale salbatice din toata lumea! 

La sectiunea de Anunturi, prietenii zoo.ro au ocazia sa gaseasca animalutul preferat, cu ajutorul anunturile de cumparare sau adoptie. De asemenea, utilizatorii zoo.ro pot posta anunturi prin care vor sa vanda un animal si in acest fel sa gaseasca caminul potrivit pentru un animalut de companie.

Animalele si copiii este o sectiune inedita, realizata special pentru cei mici, care vor gasi aici numeroase materiale educative. Astfel, cei mici vor invata sa iubeasca si sa protejeze animalele din lumea intreaga!

Lumea animalelor este o sectiune speciala, care cuprinde articole si sfaturi pentru iubitorii de animale. Aici, cei interesati vor gasi informatii utile despre sanatatea, nutritia, comportamentul sau dresajul animalelor de companie. 

Zoo Fun este sectiunea cea mai vesela a site-ului, acolo unde iubitorii animalelor vor gasi cele mai amuzante poze si filmulete cu animale. 

Daca ai intrebari legate de zoo.ro, asteptam mesajul tau la info@zoo.ro sau la numarul de telefon 0751.298.111.

  • mail-share.png
Intreaba medicul veterinar

Evenimente din lumea animalelor


Cat de multe lucruri stii despre pisica ta?

Cat de multe lucruri stii despre pisica ta?

Cand a aparut pisica domestica?

Cat de multe lucruri stii despre pisica ta?

Cand toarce o pisica?

Cat de multe lucruri stii despre pisica ta?

Cum isi aratau vechii greci durerea la decesul unei pisici?

Cat de multe lucruri stii despre pisica ta?

Ce inseamna atunci cand coada unei pisici se misca dintr-o parte in alta?

Cat de multe lucruri stii despre pisica ta?

Ce este special la pisicile care traiesc la Muzeul Ernest Hemingway din Florida?

Cat de multe lucruri stii despre pisica ta?

Psicile calico sunt de obicei...

urmatoarea intrebare
vezi rezultatul
Animax
Feedback Zoo.ro
Inchide fereastra